Hoogwaardige kwaliteit, extra lage prijs

Als u in de periode van half november tot half maart schilderwerk uit wil laten voeren, kunt u het beste een beroep doen op winterschilder Arno Jacobs. Hiermee verzekert u zich namelijk niet alleen van hoogwaardig schilderwerk, maar ook nog eens van de scherpste prijs. U wilt weten hoe scherp? Bel ons dan vandaag nog voor een offerte! Dat doet u via nummer 0413-296200. Eerst wat meer informatie? Die vindt u hieronder.

Profiteer van onze korting

Ons schildersbedrijf levert gedurende het hele jaar door een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Schilderen, behangen, houtrot herstellen: wij staan bekend om betaalbare expertise. Maar in de periode half november tot half maart doen we er nog een schepje bovenop. Onze zakelijke klanten ontvangen bij onze winterschilder dan namelijk een korting van €12,50 per man per dag. En particulieren zelfs € 25,00! Een betere deal voor een winterschilder zult u niet snel tegenkomen!

Net zo snel als voordelig

Hecht u veel waarde aan snelle service en een hoge mate van flexibiliteit? Dan zal het u als muziek in de oren klinken dat onze wachttijden in de winter korter zijn dan in het hoogseizoen. Dat betekent dat u minder ver van tevoren een afspraak in hoeft te plannen. En denkt u dat een winterschilder alleen binnenwerk voor zijn rekening neemt? Dan kent u Arno Jacobs nog niet! Hij maakt namelijk uitsluitend gebruik van de modernste technieken en verfsoorten, die het mogelijk maken om ook dan het buitenwerk aan uw woning of bedrijfspand te verzorgen (mits de weersomstandigheden het toelaten). Samengevat is een keuze voor winterschilder Arno Jacobs een keuze voor:

  • Zeer aantrekkelijke tarieven
  • Snelle en flexibele service
  • De mogelijkheid tot zowel binnen- als buitenwerk (ook wandafwerking!)

Geen loze beloftes

Hiervoor hebben we het al een aantal keren over kwaliteit gehad. Nu denkt u wellicht: ‘Dat kan elke winterschilder wel beloven, hoe weet ik zeker dat dit geen loze belofte is?’ Die garantie kunnen wij u bijvoorbeeld geven dankzij het OnderhoudNL-keurmerk dat wij mogen voeren. Dit betekent onder meer dat winterschilder Arno Jacobs beschikt over alle relevante vakdiploma’s. Maar ook dat recensies over ons werk te vinden zijn op de website http://www.onderhoudnlgarantie.nl. Zoek ons maar eens op en laat u overtuigen!

winterschilder

Vraag uw offerte voor de winterschilder snel aan!

Geïnteresseerd? Wacht dan niet langer met de aanvraag van uw gratis offerte. Hoe sneller u deze binnen heeft, hoe sneller u kunt genieten van het gedroomde eindresultaat. Bel of mail ons daarom direct. Dat doet u via 0413-296200 of info@arnojacobs.nl. Winterschilder Arno Jacobs staat tot uw dienst!