De meest vertrouwde keuze

Bent u in Veghel op zoek naar een ervaren schilder of glaszetter? Zo eentje die betaalbare tarieven hanteert, onmiskenbaar vakmanschap levert en werkt op basis van heldere afspraken? Dan kiest u met een gerust hart voor Glasservice & Schildersbedrijf Arno Jacobs! Ons schildersbedrijf staat al jarenlang bekend als de meest vertrouwde keuze in Veghel en omstreken. U wilt weten waarom? Lees dan snel verder!

Waarmee mogen wij u in Veghel van dienst zijn?

Het dienstenpakket van Glasservice & Schildersbedrijf Arno Jacobs is bijzonder uitgebreid. Vanzelfsprekend kunnen zowel particulieren, bedrijven als instellingen een beroep op ons doen voor binnen- en buitenschilderwerk. Maar ook de volgende klussen weet schilder en glaszetter Arno Jacobs keer op keer zeer vakkundig en snel te klaren:

  • Behangen (inclusief glasvezel)
  • Het plaatsen van isolatieglas
  • Decoratieve wandafwerking
  • Het herstellen van beschadigde deuren en kozijnen
  • Het plaatsen van ventilatieroosters

Naast onze veelzijdigheid willen we u ook graag nog even attent maken op het feit dat wij zeer scherpe tarieven hanteren. En als u in de periode van half november tot half maart een beroep doet op onze winterschilder, ontvangt u in Veghel zelfs nog extra korting! Ongeacht of u de winterschilder voor binnen- of buitenwerk inschakelt. Een betere prijs-kwaliteitverhouding zult u in Veghel dan ook niet snel vinden!

Gegarandeerde kwaliteit

Heeft u weleens van OnderhoudNL gehoord? Dit is een brancheorganisatie waartoe uitsluitend de beste en meest betrouwbare onderhouds- en schildersbedrijven behoren. Het feit dat wij als schilder en glaszetter ook wij bij deze vereniging zijn aangesloten, betekent bijvoorbeeld dat u bij ons kunt rekenen op gediplomeerd vakmanschap. Net als het gebruik van uitsluitend de meest hoogwaardige materialen. Het allerbeste isolatieglas bijvoorbeeld. Maar het betekent ook dat u voorafgaand aan de werkzaamheden een zeer gedetailleerde offerte ontvangt.

veghel

Zo komt u in Veghel nooit voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien krijgt u bij ons een uitstekende garantie, zowel op materialen als op werkzaamheden!

Neem vanuit Veghel eens contact met ons op!

Wat mag ons schildersbedrijf voor u in Veghel betekenen? Een nieuw likje verf voor uw kozijnen? Een make-over van uw interieur door onze winterschilder? Of wilt u graag isolatieglas geplaatst hebben? We horen het graag van u! Bel of mail ons via 0413-296200 of info@arnojacobs.nl. Welke klus u in Veghel ook voor ons in petto heeft, schilder en glaszetter Arno Jacobs kijkt ernaar uit om voor u aan de slag te gaan!