Vertrouw op onze ervaring

Bent u in Uden op zoek naar een schilder of glaszetter? Dan kunt u het beste gebruikmaken van de diensten van Glasservice & Schildersbedrijf Arno Jacobs! Ons bedrijf is al sinds 1982 actief en heeft sindsdien voor vele tevreden klanten gezorgd, waaronder in Uden en omstreken. Dankzij onze ruime ervaring weten wij met elke klus op het gebied van schilderwerk of glaswerk raad. Wilt u in Uden ook een beroep op ons doen? Neem dan contact met ons op via 0413-296200. Eerst meer info? Lees dan snel verder.

Veelzijdig vakwerk

Is het binnen- of buitenwerk van uw woning of bedrijfspand in Uden toe aan een grondige onderhoudsbeurt door een bekwame schilder? Of wilt u een kundige glaszetter inschakelen om isolatieglas te laten plaatsen? Neem dan Glasservice & Schildersbedrijf Arno Jacobs in de arm! Al ruim dertig jaar jaar weten wij elke opdracht op bijzonder kundige wijze te klaren. Overigens kunt u ons in Uden ook met een gerust hart inhuren voor talrijke andere klussen, waaronder wandafwerking (zoals behang en glasweefsel) en het herstellen van beschadigd houtwerk. Vanzelfsprekend gaan wij altijd uit van uw specifieke wensen en voorkeuren en is maatwerk bij ons de norm. En altijd tegen een scherpe prijs! Wist u trouwens al dat u voor zowel binnen- als buitenwerk bij ons gebruik kunt maken van een winterschilder?

Onze winterschilder rekent in de periode van half maart tot half november extra aantrekkelijke tarieven!

Gegarandeerde kwaliteit

Wij beloven niet alleen kwaliteit, wij garanderen die ook! Deze claim kunnen wij waarmaken dankzij ons lidmaatschap bij OnderhoudNL. Hiermee beschikt schilder Arno Jacobs over een keurmerk dat uitsluitend is weggelegd voor schilder- en onderhoudsbedrijven die aan de meest strenge kwaliteitseisen voldoen. Een geruststellende gedachte toch?

Uden

De voordelen op een rijtje

Wij sommen graag nog eens voor u op waarom u in Uden het beste kunt kiezen voor Glasservice & Schildersbedrijf Arno Jacobs. Met ons schildersbedrijf kiest u voor:

  • Veelzijdigheid: van schilderwerk tot het plaatsen van isolatieglas
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Door OnderhoudNL gegarandeerde kwaliteit
  • Jarenlange ervaring als schilder en glaszetter
  • Flexibiliteit en maatwerk

Voor welke klus in Uden schakelt u ons in?

Om welke reden stuurt u ons naar Uden? Voor het uit laten voeren van schilderwerk, al dan niet door onze winterschilder? Of het plaatsen van hr++ isolatieglas wellicht? Wat u ook voor ogen heeft, wij klaren de klus moeiteloos! Voor een geheel vrijblijvende offerte belt u met 0413-296200 of stuurt u een mailtje naar info@arnojacobs.nl. Wij steken graag de handen voor u uit de mouwen in Uden!