Glaszetter & schildersbedrijf Arno Jacobs

U wilt in Sint Michielsgestel een bewezen schilder of glaszetter inschakelen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! U heeft met schildersbedrijf Arno Jacobs namelijk uw ideale partner op het gebied van glas- en schilderwerk getroffen! Ons schildersbedrijf is met een geschiedenis die teruggaat tot 1982 bijzonder ervaren. Wilt u weten hoe wij ons nog meer onderscheiden van andere schilders en glaszetters in en rond Sint Michielsgestel? Lees dan snel verder!

De voordelen van onze schildersbedrijf

Het eerste wat u natuurlijk van ons wilt weten is wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Laten we dat daarom gelijk maar eens voor u op een rijtje zetten. U kunt ons in Sint Michielsgestel onder meer inschakelen voor:

  • Schilderwerk (binnen en buiten)
  • Wandafwerking (zoals behangen, inclusief glasvlies)
  • Het plaatsen van dubbel glas, veiligheidsglas en hr++ isolatieglas
  • Het herstellen van beschadigde kozijnen en deuren
  • Het plaatsen van ventilatieroosters

Of opzoek naar een glaszetter?

Voor uw glaswerken kunt u ook bij ons terecht. Is uw glas stuk of aan vervanging toe? Wij kunnen dit snel en vakkundig in Sint Michielsgestel voor u vervangen. Ook kan onze glaszetter met allerlei verschillende soorten en vormen glas werken. U kunt hier denken aan isolatieglas of veiligheidsglas. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij onze glaszetter & schildersbedrijf terecht!

Een veelzijdig schildersbedrijf

Wij zijn een bedrijf die echt een passie heeft voor het schilderen. Zo gebruiken wij uitsluitend de beste materialen bij het schilderen. Arno Jacobs is een schilder waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat! U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- en buitenschilderwerk. Dit zorgt ook keer op keer voor mooie eindresultaten waarbij u als een tevreden klant vertrekt. Arno Jacobs kan in Sint-Michielsgestel u ook als glaszetter van dienst zijn. Wilt u in uw woning isolatieglas zetten?

Sint Michielsgestel

Dan zetten wij voor u een volledig geluidswerende isolatieglas. Die ook nog eens onderhoudsvrij is. Of heeft u behoefte aan een dubbel- veiligheidsglas? Voor onze glaszetter is dit geen enkel probleem wij zetten dit met plezier voor u!

Onze kwaliteitsgaranties in Sint Michielsgestel

Er zijn talrijke schilders die kwaliteit en service beloven. Helaas maakt niet elk schildersbedrijf deze beloftes ook waar. Daar hoeft u zich bij onze glaszetter en schildersbedrijf geen zorgen om te maken! Zo beschikken wij over het OnderhoudNL keurmerk. Dit betekent bijvoorbeeld dat Arno Jacobs beschikt over alle relevante vakdiploma’s. En dat u een prima garantie krijgt. Wilt u liever van anderen horen hoe goed wij zijn, bijvoorbeeld in het plaatsen van isolatieglas?Kijk dan eens op de website http://www.onderhoudnlgarantie.nl en zoek daar de recensies over ons bedrijf op!

Geen verrassingen

Of u ons in Sint Michielsgestel nu inschakelt als schilder of glaszetter, u wilt vooraf natuurlijk precies weten waar u aan toe bent. Daarom werkt Arno Jacobs altijd op basis van een zeer transparante en gedetailleerde offerte. Zo komt u in Sint Michielsgestel nooit voor vervelende verrassingen te staan, bijvoorbeeld wat betreft de kosten! En daarover gesproken: wij zijn altijd voordelig, maar dat geldt in het bijzonder voor onze winterschilder. De winterschilder hanteert namelijk een korting die kan oplopen tot €25,- per man per dag! Deze aanbieding geldt van de periode van half november tot half maart!

Uw schilder in Sint Michielsgestel

Wat mogen wij in Sint Michielsgestel voor u betekenen? Wilt u veiligheidsglas of isolatieglas geplaatst hebben? Of wilt u onze schilder (of winterschilder) het interieur of exterieur van uw woning of pand een opfrisbeurt laten geven? Bel ons schildersbedrijf voor een vrijblijvende offerte eens met 0413-296200 of mail naar info@arnojacobs.nl. Arno Jacobs weet al uw schilder en glaswensen in Sint Michielsgestel vlekkeloos te vertalen naar een gedroomd eindresultaat!