Schilder Veghel

Wanneer u opzoek bent naar een goede schilder in Veghel, dan moet u zeker bij Schildersbedrijf Arno Jacobs zijn. Wij zijn al jaren een begrip in de omgeving van Veghel. Ons familiebedrijf richt zich vooral op particulieren in deze omgeving. Echter behoren scholen, overheidsinstellingen, bedrijven en andere aannemers in Veghel tot onze klantenkring.

Binnen en buitenschilderwerk

Voor al uw binnen schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Naast schilderen bieden wij u ook andere diensten aan:

  • Behangen
  • Decoratieve wandafwerking
  • Structuur op muren aanbrengen
  • Glasvlies plakken

Wij hebben ruime ervaring in al deze werkzaamheden. Graag adviseren wij u deskundig over kleuren, materialen en de diverse toepassingen. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke verf op waterbasis van gerenommeerde merken zoals Sigma en Sikkers.

Voor buiten schilderwerk maken wij samen met u een plan van aanpak. Het buitenschilderwerk dient er niet alleen netjes uit te dien ook heeft het een beschermende functie tegen weersinvloeden. Tevens wilt u natuurlijk uw huis goed onderhouden. Graag doen wij een voorstel voor een onderhoudscontract van 10 jaar. Met ons contract bieden wij u vele voordelen waardoor u verzekerd bent dat u zeker 10 jaar geen omkijken heeft aan het onderhoud van uw huis.

Winterschilder

Voor schilderswerkzaamheden in de winter zijn wij ook dé schilder in Veghel. Profiteer van extra korting als wij uw binnenschilderwerk mogen uitvoeren. Wilt u meer weten over onze diensten of direct een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij komen graag bij u langs in Veghel om de mogelijkheden en wensen te bespreken.