Schilder Uden

Schildersbedrijf Arno Jacobs is een schildersbedrijf en glaszettersbedrijf in de omgeving van Uden. Voor een vakkundige schilder in Uden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u naast het schilderen diverse andere diensten zoals:

  • Glaswerken
  • Wandafwerking
  • Houtrotreparaties
  • Ventilatieroosters leveren en monteren

Kwaliteit schilderwerk

Onze vakkundige schilders leveren u uitsluitend hoge kwaliteit schilderwerk. Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verf op waterbasis van gerenommeerde merken zoals Sigma en Sikkers. Ons schildersbedrijf is onderhoudNL goedgekeurd wat inhoudt dat wij werken volgens de algemene voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met Vereniging eigen huis en consumentenbond.

Nieuwste verftechnieken

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan schilders. Wij bieden u de mogelijkheid om te verven met de nieuwste technieken. Bij deze techniek neemt een spuitmachine de rol van de kwast over. De verf wordt in hogere laagdikte aangebracht, droogt sneller en er wordt nauwkeuriger gewerkt. Vooral grotere oppervlakten zoals wanden en plafonds zijn zeer geschikt om te bespuiten in plaats van te verven. Er kan bij binnen schilderwerk gekozen worden voor een satin of gloss uitvoering. Voor meer informatie leest u bij onze schilderwerken. Voor het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op.

Alles onder één dak

Behalve schilderwerken en glaswerken kunt u bij ons terecht voor het repareren van kozijnen en deuren. Voor onderhoud of renovatie aan uw huis of bedrijf in Uden kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden u alles onder één dak. Onze schilders komen naar Uden om u vakkundig te adviseren en bespreken met u de mogelijkheden. Direct een schilder in Uden nodig? Of meer informatie over onze diensten? Bel naar 0413-296200. Wij bieden een passende oplossing voor een aantrekkelijke prijs.