Schilder Schijndel

Voor een all round vakkundige schilder in Schijndel bent u bij schildersbedrijf Arno Jacobs aan het juiste adres. Naast al uw schilderwerken zijn wij gespecialiseerd in glaswerken in alle maten en vormen, wandafwerkingen, houtrotreparaties en ventilatieroosters.

Wij richten ons vooral op particulieren maar ook bedrijven, scholen, overheidsinstellingen en aannemers in Schijndel en omgeving weten ons te vinden. Zo behoren Kasteel Heeswijk, aannemersbedrijven uit Schijndel en Gemeente Bernheze tot onze vaste klanten.

Binnen schilderwerk

Wij maken voor het binnen schilderwerk gebruik van diverse technieken van de klassieke kwasten techniek tot het schilderen met verfspuitsystemen. Bij deze nieuwe techniek wordt de verf in hogere laagdikte aanbracht, zeer nauwkeurig gewerkt en droog de verf sneller. Vooral grotere oppervlakten in huis zoals wanden en plafonds kunnen eenvoudig bespoten worden met een strak resultaat.

Glaswerken Schijndel

Naast het schilderwerk leveren wij ook glaswerken in alle maten en vormen, onder andere:

  • Gehard glas
  • Gelaagd glas
  • Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is vijf keer sterker dan gewoon glas en bestand tegen grotere temperatuur verschillen. Mocht het toch breken dan valt het in kleine veilige, onscherpe korrels uiteen. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van veiligheidsglas en beveiligingsglas. Voor meer informatie over onze glasservice in Schijndel verwijzen wij u graag naar ons glaswerken.

Winterschilder

Bij ons geldt van november tot half maart de winterschilder aanbieding. Particulieren ontvangen €25,- korting en bedrijven in Schijndel en omgeving ontvangen een mooie aanbieding van €12,50 per man per dag. Onze schilders komen graag naar u in Schijndel om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.