Schilder Oss

Voor een vakkundige schilder in Oss moet u zeker bij schildersbedrijf Arno Jacobs zijn. Wij zijn gespecialiseerd in binnen en buiten schilderwerk, glasservice , renovatie en onderhoud. Het onderhoud van het buiten schilderwerk is van groot belang voor uw woning of bedrijfspand. Het schilderwerk dient er niet alleen netjes eruit te zien maar heeft ook een beschermde functie tegen weersinvloeden. Wij werken met een gedegen voorbehandeling en werken uitsluitend met eerste klas verfproducten van Sigma en Sikkers.
Wij denken graag met u mee over zaken als, kleurstellingen, product mogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met u maken we een plak van aanpak waarbij uw wensen centraal staan.

Vakmanschap en kwaliteit

Ons schildersbedrijf is in Oss en omgeving al jaren een begrip bij vele particulieren en bedrijven. Onze schilders zijn vak gediplomeerd en werken volgens de algemene voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking Vereniging eigen huis en consumentenbond. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit en vakmanschap.

Diverse werkzaamheden

Naast onze schilder werkzaamheden voeren wij ook onder andere een houtrotreparatie uit, mocht het noodzakelijk zijn. Vaak wordt er onnodig overgegaan op nieuwe kozijnen maar door vakkundig uitfrezen en opvullen zorgen wij voor een voordelige en duurzame oplossing. Onze specialisten zorgen voor een onzichtbare reparatie maar mocht een raam of deur niet meer te redden zijn dan zorgen voor een goede oplossing.

Voor het vervangen van glas bieden wij u een glasservice in Oss. Wij zijn gespecialiseerd in veiligheidsglas en beveiligingsglas. Voor meer informatie verwijzen wij u graag onze glaswerken. Voor de diverse mogelijkheden neemt u gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Heeft u op korte termijn een schilder in Oss nodig? Geen probleem wij staan graag voor u klaar, ook in de winter! Tevens profiteert u bij ons tussen november en half maart van leuke kortingen op binnen schilderwerk. Neem contactop een vraag direct een offerte aan.