Schilder Den Bosch

Schildersbedrijf Arno Jacobs is dé schilder in Den Bosch die gespecialiseerd is in de nieuwste verftechnieken. Wij kunnen vooral grotere oppervlakten zoals wanden en plafonds eenvoudig voorzien van een nieuwe verflaag met onze geavanceerde spuitmachine. Door de samenwerking met Sigma en Wagner hebben wij onze schilder technieken de afgelopen jaren door ontwikkeld.

Wij zijn al jaren een begrip in de omgeving van Den Bosch. Ons familiebedrijf richt zich vooral op particulieren in deze omgeving. Echter behoren scholen, overheidsinstellingen, bedrijven en andere aannemers in Den Bosch tot onze klantenkring.

Alles onder één dak

Voor al uw binnen schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Naast schilderen bieden wij u ook andere diensten aan:

  • Behangen
  • Decoratieve wandafwerking
  • Structuur op muren aanbrengen
  • Glasvlies plakken

Wij hebben ruime ervaring in al deze werkzaamheden. Graag adviseren wij u deskundig over kleuren, materialen en de diverse toepassingen. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke verf op waterbasis van gerenommeerde merken zoals Sigma en Sikkers.

Voor buiten schilderwerk maken wij samen met u een plan van aanpak. Het buiten schilderwerk dient er niet alleen netjes uit te dien ook heeft het een beschermende functie tegen weersinvloeden. Tevens wilt u natuurlijk uw huis goed onderhouden. Het is bij ons mogelijk om te kiezen voor een onderhoudscontract voor 10 jaar. Hierdoor heeft u zeker 10 jaar geen omkijken meer naar het onderhoud aan uw huis. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze schilderwerken.

Wandafwerking

Tot onze speciale diensten behoort ook de wandafwerking. Er zijn diverse mogelijkheden van behangen tot glasweefsel. Maar ook het spuiten van wanden behoort tot de mogelijkheden. Wilt u graag uw woonkamer of juist slaapkamer veranderen? Wij komen graag bij in Den Bosch langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.