Ervaren en enthousiast

Zoekt u in Schijndel een ervaren glaszetter of schildersbedrijf? Zo eentje die elk type klus al talrijke keren tot een goed einde heeft gebracht? Schakel dan glaszetter en schilder Arno Jacobs in! Ons schildersbedrijf is al sinds 1982 actief en beschikt dus over ruime ervaring. Dit betekent overigens niet dat wij onze werkzaamheden op routine uitvoeren. Wij realiseren ons dat wij slechts zo goed zijn als onze laatste klus en streven ook in Schijndel keer op keer naar een perfect resultaat. En niet alleen omdat onze werkzaamheden regelmatig gecontroleerd worden voor het behoud van het OnderhoudNL-keurmerk. Maar vooral ook omdat klanttevredenheid nu eenmaal onze belangrijkste drijfveer is. Hieronder leest u meer over ons dienstenaanbod.

Onze schildersbedrijf diensten

Tot onze ruime klantenkring behoren talrijke particulieren, maar bijvoorbeeld ook bedrijven, scholengemeenschappen, overheidsinstellingen en aannemers. Zijn schakelen ons in Schijndel onder meer in voor:

 • Schilderwerk (zowel binnen als buiten)
 • Alle voorkomende soorten glaswerk (zoals het plaatsen van isolatieglas)
 • Het repareren van kozijnen en deuren
 • Verschillende soorten wandafwerking (zoals behang en glasweefsel)
 • Het plaatsen van ventilatieroosters
 • Schijndel

  Staat de klus die u in Schijndel voor ogen heeft hier niet bij? Wellicht kan onze veelzijdige schilder desondanks iets voor u betekenen. Neem eens contact met ons schildersbedrijf op om alle mogelijkheden te bespreken!

  Onze manier van werken

  Onze bovengenoemde ervaring ziet u natuurlijk terug in een altijd hoogwaardig eindresultaat. Maar minstens net zo zeer in onze manier van werken. Als wij bij u in Schijndel bijvoorbeeld schilderwerken mogen verzorgen of isolatieglas mogen plaatsen, doen wij dat altijd op basis van een gedetailleerde offerte. Hierin vindt u informatie over bijvoorbeeld de aard, duur en kosten van de werkzaamheden. Zo worden vervelende verrassingen voorkomen. En over de prijs gesproken: bij ons schildersbedrijf kunt u gedurende de periode van half november tot half maart gebruikmaken van de winterschilder. Onze winterschilder verzorgt zowel uw binnen- als buitenwerk tegen een gereduceerd tarief! Zonder dat u in Schijndel ook maar iets hoeft in te leveren op het gebied van kwaliteit, klantvriendelijkheid en flexibiliteit natuurlijk!

  Stuur ons naar Schijndel!

  Wat mogen wij voor u in Schijndel betekenen? Wilt u bijvoorbeeld een beroep doen op onze winterschilder? Of bent u van plan uw woning door een gespecialiseerde glaszetter op te laten waarderen met isolatieglas? Neem dan vandaag met ons schildersbedrijf nog contact op voor een vrijblijvende offerte! U bereikt ons via 0413-296200 of info@arnojacobs.nl. Stuur ons naar Schijndel en laat u verbazen over het vakmanschap van schilder en glaszetter Arno Jacobs!