Wij voldoen moeiteloos aan uw eisen

Als u in Oss op zoek bent naar een schilder of glaszetter, dan moet deze ongetwijfeld aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Vanzelfsprekend wilt u op voorhand zeker zijn van een perfect eindresultaat. Schilderwerk dat met oog voor detail is uitgevoerd. Of hoogwaardig isolatieglas dat zodanig geplaatst is dat u ook echt geld bespaart. Maar minstens net zo belangrijk is de manier waarop dit resultaat tot stand komt: snel, zonder gedoe en op verantwoorde wijze. En niet al te duur natuurlijk. Goed nieuws: met Schildersbedrijf Arno Jacobs heeft u in Oss een schilder en glaszetter gevonden die moeiteloos aan deze profielschets voldoet! Meer weten over ons familiebedrijf? Lees snel verder!

De schildersbedrijf in Oss

Wellicht heeft u ons schildersbedrijf al wel eens aan het werk gezien in Oss. Dat zou goed kunnen, want ook in uw gemeente komen wij al jaren. Voor kundig binnen- en buitenschilderwerk bij zowel particulieren als bedrijven. Maar ook voor bijzonder strakke wandafwerking, zoals behang of glasweefsel. Maar wij kunnen nog veel meer voor u realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van zeer hoogwaardig isolatieglas. Of het herstellen van beschadigde deuren en kozijnen. Of er in Oss nu een enkele klus geklaard moet worden of dat u behoefte heeft aan een totaaloplossing: wij staan altijd met hetzelfde enthousiasme voor u klaar.

We vatten onze diensten graag nog eens voor u samen:

 • Schilderwerk
 • Het vervangen van glaswerk, het plaatsen van isolatieglas
 • Het herstellen van beschadigde kozijnen en deuren
 • Uiteenlopende vormen van wandafwerking
 • Het installeren van ventilatieroosters
 • Oss

  Op zoek naar een glaszetter ?

  Wij verzorgen ook uw glaswerk van uw woning of bedrijf. In alle maten en vormen. U kunt hier denken aan isolatieglas plaatsen voor uw woning. Wij zetten dan voor u een volledig geluidswerend isolatieglas!  Die ook nog eens onderhoudsvrij is. Voor Arno Jacobs is dit geen enkel probleem wij als glaszetter plaatsen dit met plezier voor u. Wij gebruiken uitsluitend alleen de beste materialen. Onze glaszetter gaat altijd als volgt te werk. Wij beginnen met het inspecteren en het opmeten van uw kozijn om te kijken of alles wel zit zoals het hoort te zitten. Vervolgens komen wij met advies. Vervolgens wordt uw type glas besteld en op maat gesneden. Wij bieden verschillende soorten glas aan dit zijn:

  Isolatieglas, brandwerend glas, hr++ glas en veiligheidsglas. Op het gebied van glaswerken is uw keuze enorm.Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Is uw glas stuk ? wij zorgen voor vervanging. Zo vervangen wij ook dubbel glas, gehard glas en veiligheidsglas. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied als glaszetter zorgen wij ervoor dat u als een tevreden klant vertrekt!

  Onze schilder levert kwaliteit

  Wist u dat wij aangesloten zijn bij OnderhoudNL? Dit betekent dat onze mensen over de benodigde vakdiploma’s beschikken en de kwaliteit van ons werk regelmatig gecontroleerd wordt door een onafhankelijke partij. Maar bijvoorbeeld ook dat u bij ons dankzij een zeer gedetailleerde offerte in Oss nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. En wist u al dat u bij ons van half maart tot half november ook van een winterschilder gebruik kunt maken? Onze winterschilder voorziet uw binnen- of buitenwerk van hernieuwde allure tegen een extra scherp tarief!

  Wij zien u graag in Oss!

  U begrijpt: voor alle klussen op het gebied van schilder- en glaswerk klopt u aan bij schildersbedrijf Arno Jacobs! Een vrijblijvende offerte voor schilderwerk (al dan niet door uw winterschilder), (hr++) isolatieglas of wandafwerking aanvragen? Laat van u horen via telefoonnummer 0413-296200. Liever mailen? In dat geval kunt u ons bereiken via info@arnojacobs.nl. Uw klus in Oss verdient de expertise van schilder en glaszetter Arno Jacobs!