Aangenaam!

Bent u in Nistelrode aan het rondkijken voor een schilder of glaszetter? Dan laten we u graag kennis maken met uw beste optie: en Glasservice & Schildersbedrijf Arno Jacobs! Al sinds 1982 onderscheidt ons familiebedrijf zich van de concurrentie dankzij veelzijdigheid, erkende kwaliteit en een vooruitstrevende benadering. Wat dit in de praktijk allemaal voor u in Nistelrode betekent? We vertellen het u hieronder!

Uw schilder in de buurt

Onze bedrijfsnaam verraadt het al: Arno Jacobs is uw partner voor alle klussen die te maken hebben met schilder- en glaswerken. Kijkt u maar eens mee. U schakelt onze schilder en glaszetter in Nistelrode in voor:

  • Buiten- en binnenschilderwerk (met de kwast en spuitwerk)
  • Wandafwerking (inclusief structuur, behang en glasvlies)
  • Het herstellen van houtrot
  • Het plaatsen van ventilatieroosters
  • Het plaatsen van isolatieglas en veiligheidsglas

Hierbij geldt dat geen klus ons te groot of klein is. Dus heeft u een totaaloplossing voor uw bedrijfspand voor ogen? Of moet er wellicht alleen isolatieglas in uw woning worden geplaatst? Het kan bij ons schildersbedrijf allemaal!

Geen klus in Nistelrode is ons te groot (of te klein)

Het feit dat wij ruim dertig jaar ervaring hebben, betekent zeker niet dat onze werkwijze achterhaald is. Sterker nog: wij hebben als schilder en glaszetter alleen kunnen overleven door constant met de tijd mee te gaan. Wij gebruiken bijvoorbeeld alleen de meest geavanceerde (en milieuvriendelijke) verfsoorten. Hierdoor kunt u in Nistelrode lang en onbezorgd van het eindresultaat genieten! En kent u onze fotoservice al? U mailt ons een foto van het te verven oppervlak, en wij sturen deze terug in de kleurstellingen die u overweegt. Handig toch?

Nistelrode

Laat u adviseren door onze glaszetter specialist

Onze glaszetter gaat altijd als volgt te werk. Wij beginnen met het inspecteren en het opmeten van uw kozijn om te kijken of alles wel zit zoals het hoort te zitten. Vervolgens komen wij met advies. Vervolgens wordt uw type glas besteld en op maat gesneden. Wij bieden verschillende soorten glas aan dit zijn:

Isolatieglas, brandwerend glas, hr++ glas en veiligheidsglas. Op het gebied van glaswerken is uw keuze enorm. U kunt hier denken aan isolatieglas plaatsen voor uw woning. Wij zetten dan voor u een volledig geluidswerend isolatieglas. Wat is voor uw woning in Vught interessant om aan te schaffen? De glaszetter van Arno Jacobs kan samen met u bekijken wat uw wensen zijn. Laat u adviseren door onze glaszetter, dan bent u verzekerd van de beste keuze en de beste kwaliteit! Als Schildersbedrijf en glaszetter zijn wij van alle markten thuis!

Nog meer goed nieuws

U wilt in Nistelrode vooraf natuurlijk nog veel meer garanties dan alleen een passende kleur. En die kunnen wij u dankzij ons OnderhoudNL-keurmerk ook geven. Hiermee heeft u namelijk de zekerheid van gekwalificeerde vaklui, een heldere offerte en een voortreffelijke garantie. Zoveel zekerheden, is dat niet heel duur? Welnee, niet bij ons schildersbedrijf. En zeker niet als u kiest voor onze winterschilder! Onze winterschilder biedt u in Nistelrode namelijk een fijne korting in de periode van half november tot half maart!

Een schildersbedrijf waar u trots op kunt zijn

In welke rol mogen wij u van dienst zijn? Als glaszetter, voor het snel en op maat plaatsen van isolatieglas bijvoorbeeld? Of als winterschilder, voor kundig binnen-en buitenwerk? Vraag direct een offerte aan voor het project dat u voor ogen heeft. Dat doet u telefonisch via 0413-296200 of met een mailtje naar info@arnojacobs.nl. Wij horen graag van u vanuit Nistelrode!