Waar wij voor staan

Wilt u een kundige glaszetter inschakelen? In dat geval is het zeer aan te bevelen om een beroep te doen op glaszetter Arno Jacobs! Vanzelfsprekend kunt u ons bedrijf inschakelen voor vervangende werkzaamheden. Als u te maken heeft met een kapotte ruit, door inbraak bijvoorbeeld. Of een voetballende buurjongen die zijn traptechniek enigszins overschatte. Wij komen snel langs en laten de boel er weer helemaal als nieuw uitzien. Maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Wat precies? U leest het hieronder!

Isolerend glas

Beschikt u nog niet over isolatieglas? Dan is nu het moment aangebroken om glaszetter Arno Jacobs in te schakelen! Hij zorgt ervoor dat uw volgende energierekening een enorme meevaller wordt. Bijvoorbeeld door uw enkel glas te vervangen door op maat gemaakt isolerend dubbel glas. Wilt u echt het onderste uit de kan halen? Ga dan voor HR++ beglazing. Hiermee isoleert u tot vijf keer meer dan met enkel glas! En wist u al dat isolerend glaswerk nog talrijke andere nuttige (optionele) functies heeft? Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonwering, geluidswering, inbraakwering en zelfreiniging. Doe eens navraag bij onze glaszetter over alle opties!

Veiligheidsglas

Wellicht voor veel mensen verbazingwekkend, maar ook particulieren zijn in veel situaties verplicht veiligheidsglas te gebruiken. Dit geldt bijvoorbeeld voor al het glaswerk waarvan de onderzijde zich tussen de 0 en 85 centimeter vanaf de vloer bevindt. Maar ook in het geval van dakramen, dakbeglazing (zoals serres) en balustrades is veiligheidsglas een wettelijke verplichting. Is één van deze situaties op u van toepassing? Laat u dan van dienst zijn door glaszetter Arno Jacobs! Hij weet namelijk als geen ander raad met onder meer gehard en gelaagd veiligheidsglas.

Glashelder

Hopelijk vergeeft u ons de woordspeling, maar we konden het niet laten: Arno Jacobs hanteert altijd een glasheldere werkwijze. Dit betekent bijvoorbeeld dat u van onze glaszetter voorafgaand aan de werkzaamheden altijd een zeer gedetailleerde offerte ontvangt. Verrassingen over de prijs en duur van de werkzaamheden zult u bij Arno Jacobs dan ook niet tegenkomen. Waar u wel mee te maken krijgt als u ons inschakelt is het volgende:

  • Een prima garantie op materiaal en werkzaamheden
  • Het gebruik van de meest moderne glassoorten
  • Een concurrerend tarief
  • Jarenlange ervaring
  • Maatwerk, zowel wat betreft advies als uitvoering

glaszetter

Schakel Arno Jacobs in als uw glaszetter!

Overtuigd van de kwaliteit die glaszetter Arno Jacobs u te bieden heeft? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u via 0413-296200, info@arnojacobs.nl of het contactformulier op onze website. Arno Jacobs kijkt ernaar uit om als glaszetter voor u aan de slag te gaan!