U hoeft niet verder te zoeken!

De beste schilder of glaszetter van Den Bosch en omstreken vinden, dat is nog niet zo eenvoudig. Toch is het u gelukt! U bent namelijk aanbeland op de website van Arno Jacobs! Ons glas- en schildersbedrijf bestaat al sinds 1982 en heeft vanaf dat moment naam gemaakt als de één van de meest kundige en betrouwbare schilders en glaszetters van de regio Den Bosch. De kwaliteit met eigen ogen ervaren? Neem dan vanuit Den Bosch snel contact met ons op via onderstaande contactgegevens!

Deskundig schilder advies nodig?

Van particulier tot bedrijf en van aannemer tot scholengemeenschap: ons schildersbedrijf wordt door zeer uiteenlopende partijen in Den Bosch ingehuurd voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Maar ook voor het aanbrengen van behang, glasvlies of andere decoratieve wandafwerking. Arno Jacobs is een schilder die uitsluitend werkt met de beste materialen en die bekend staat om onze zeer nauwkeurige werkwijze. Weet u wat dan ook één van de meest gehoorde reactie is als onze werkzaamheden zijn afgerond? ‘Wij hadden jullie veel eerder moeten inschakelen!’ Moet er bij u ook hoognodig weer eens geschilderd worden? Of bevindt uw behang zich na al die jaren in mistroostige staat? Schildersbedrijf Arno Jacobs helpt u snel en kundig uit de brand! En voor we het vergeten: van half november tot half maart hanteren wij het extra voordelige tarief van de winterschilder. En bij ons kunt u de winterschilder ook nog eens voor zowel voor binnen- als buitenwerk inschakelen!

Een glaszetter specialist nodig in Den Bosch?

Naast een schildersbedrijf zijn wij ook een glaszetter. U bent aan het juiste adres voor alle voorkomende glaswerken. Wilt u in Den Bosch bijvoorbeeld de overstap maken van enkel naar dubbel glas? Of zelfs naar hr++ isolatieglas? Zodat u in Den Bosch echt kunt gaan besparen op energiekosten? Glaszetter Arno Jacobs is uw betrouwbare keuze! Maar dat is lang niet alles! Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen.  Op het gebied van glaswerken is uw keuze enorm. U kunt hier denken aan isolatieglas plaatsen voor uw woning. Wij zetten dan voor u een volledig geluidswerend isolatieglas. Wat is voor uw woning in Vught interessant om aan te schaffen? De glaszetter van Arno Jacobs kan samen met u bekijken wat uw wensen zijn. Laat u adviseren door onze glaszetter, dan bent u verzekerd van de beste keuze en de beste kwaliteit! Als Schildersbedrijf en glaszetter zijn wij van alle markten thuis!

den bosch

Een multifunctionele schildersbedrijf

Onze diensten overzichtelijk op een rijtje, dat ziet er zo uit:

  • Schilderwerk, zowel binnen als buiten, ook als winterschilder?
  • Glaswerk, onder meer het plaatsen van isolatieglas en veiligheidsglas
  • De reparatie van kozijnen en deuren
  • Wandafwerking
  • Het plaatsen van ventilatieroosters

Kom in contact!

In welke hoedanigheid mogen wij u in Den Bosch van dienst zijn? Als glaszetter, bijvoorbeeld om isolatieglas of veiligheidsglas te plaatsen? Of als schilder of winterschilder, voor schilderwerk of wandafwerking? Of wellicht wel als allebei, voor het verzorgen van een totaaloplossing? U hoeft het maar te laten weten. Dat doet u het snelst via 0413-296200 of info@arnojacobs.nl. Kom in contact voor een gratis offerte en wij zien u snel in Den Bosch!