Zelf de kwaliteit van ons schildersbedrijf ervaren?

Wilt u in Boxtel een glaszetter of schilder inschakelen? Doe dan een beroep op Arno Jacobs! Al sinds 1982 realiseert Schildersbedrijf en Glasservice Arno Jacobs prachtige projecten op het gebied van schilderwerk en glaswerk. Waaronder in Boxtel. Wij worden vooral ingeschakeld door particulieren. Maar ook bedrijven en talrijke instellingen behoren tot onze zeer tevreden klantenkring. Hieronder leest u alles wat u over ons schildersbedrijf moet weten.

Glaszetter nodig?

Om welke reden stuurt u ons naar Boxtel? Voor hoogwaardig schilderwerk wellicht? Binnen en/of buiten? Schilder Arno Jacobs schildersbedrijf weet als geen ander raad met zowel de kwast als de verfspuit! Of kunnen wij op het gebied van glaswerk iets voor u in Boxtel betekenen? Als ervaren glaszetter kunt u Arno Jacobs bij wijze van spreken wakker maken voor het vakkundig plaatsen van onder meer veiligheidsglas en (HR++) isolatieglas. Net als voor wandafwerking (ook glasvlies) en het herstellen van kozijnen overigens. En dankzij ons OnderhoudNL-keurmerk weet u van tevoren dat het resultaat niet minder dan optimaal zal zijn!

Ook voor uw isolatieglas

Onze glaszetter gaat altijd als volgt te werk. Wij beginnen met het inspecteren en het opmeten van uw kozijn om te kijken of alles wel zit zoals het hoort te zitten. Vervolgens komen wij met advies. Vervolgens wordt uw type glas besteld en op maat gesneden. Wij bieden verschillende soorten glas aan dit zijn:

Isolatieglas, brandwerend glas, hr++ glas en veiligheidsglas. Op het gebied van glaswerken is uw keuze enorm. U kunt hier denken aan isolatieglas plaatsen voor uw woning. Wij zetten dan voor u een volledig geluidswerend isolatieglas. Wat is voor uw woning in Vught interessant om aan te schaffen? De glaszetter van Arno Jacobs kan samen met u bekijken wat uw wensen zijn. Laat u adviseren door onze glaszetter, dan bent u verzekerd van de beste keuze en de beste kwaliteit! Als Schildersbedrijf en glaszetter zijn wij van alle markten thuis!

Helemaal bij de tijd

Als professionele en moderne schilder en glaszetter werkt Arno Jacobs uitsluitend met de meest geavanceerde materialen. Milieuvriendelijke en kwalitatief zeer hoogwaardige verf bijvoorbeeld. En bent u in Boxtel al bekend met de fotoservice die ons schildersbedrijf aanbiedt? Mail ons een foto van het te schilderen oppervlak en wij bewerken deze met de kleurstellingen waar u wellicht nog tussen twijfelt. Maar ook op het gebied van glaswerk is ons bedrijf helemaal bij de tijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van isolatieglas met daarin jaloezieën verwerkt? Ook voor u in Boxtel een bijzonder stijlvolle, effectieve en onderhoudsvriendelijke optie!

Boxtel

Uw schilder in Boxtel

Het inschakelen van een schilder duur? Bij schildersbedrijf Arno Jacobs valt dat alleszins mee. Wilt u in Boxtel een woning laten schilderen die ouder is dan twee jaar? Dan betaalt u slechts zes procent BTW in plaats van 21! En wilt u schilderwerk uit laten voeren in de periode van half november tot half maart? Dat komt helemaal goed uit! In die periode bieden wij als schildersbedrijf namelijk de winterschilder aan. De winterschilder hanteert een zeer interessante korting (oplopend tot €25,- per man per dag voor particulieren).

De voordelen van onze glaszetter & schildersbedrijf

De belangrijkste redenen om in Boxtel voor Arno Jacobs te kiezen op een rijtje, dat ziet er als volgt uit:

  • Veelzijdigheid: alles van isolatieglas tot schilderwerk
  • Betaalbaarheid (winterschilder!)
  • De beste materialen
  • Servicegerichtheid
  • Gegarandeerde kwaliteit

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel voor een vrijblijvende offerte met 0413-296200. Mailen mag naar info@arnojacobs.nl. Tot snel in Boxtel!