Voor topkwaliteit moet u bij ons zijn

Wilt u in Berlicum een schilder of glaszetter inschakelen? Doe uzelf dan een groot plezier en kies voor de topkwaliteit die Glaszetter & Schildersbedrijf Arno Jacobs keer op keer weet te leveren! Ook in Berlicum staan wij bekend om het combineren van veelzijdigheid met expertise. In de praktijk betekent dit dat u bij ons aan het juiste adres bent voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Maar bijvoorbeeld ook voor het plaatsen van veiligheidsglas en isolatieglas. We vertellen u hier graag meer over. Net als over de andere klussen die wij voor u in Berlicum kunnen oppakken. Leest u mee?

Een schilder van alle markten thuis

Bent u als particulier in Berlicum op zoek naar een schildersbedrijf die het interieur of exterieur van uw woning met gelikt schilderwerk van hernieuwde allure voorziet? Of bent u een ondernemer in Berlicum die op maat gemaakt veiligheidsglas in uw bedrijfspand wilt laten plaatsen? Schildersbedrijf Arno Jacobs is in deze gevallen uw ideale partner. Net als bij de volgende klussen overigens:

  • Het plaatsen van isolatieglas
  • Het herstellen van houten kozijnen
  • Wandafwerking (waaronder behang en glasweefsel)
  • Het plaatsen van jaloezieën in glas, zoals isolatieglas
  • Het installeren van ventilatieroosters

Verzekerde glaszetter kwaliteit in Berlicum

U merkt: op het gebied van schilderwerk en glaswerken is onze glaszetter van alle markten thuis. Nu denkt u wellicht: ‘gaat dat dan niet ten koste van de geleverde kwaliteit?’ Wij verzekeren u dat dit bij ons schildersbedrijf zeker niet het geval is. En niet alleen omdat wij al sinds 1982 actief zijn als schilder en glaszetter en alle soorten klussen dus al ontelbare keren hebben uitgevoerd. Wij wijzen u namelijk ook graag op het feit dat wij beschikken over het OnderhoudNL keurmerk, dat slechts wordt toebedeeld aan vakbedrijven die aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen. En wij hebben u nog meer zekerheden te bieden. Wat dacht u van de scherpe tarieven van onze winterschilder?

berlicum

Van half november tot half maart betaalt u de winterschilder tot €25,- per man per dag minder! En ook de garantie op zowel arbeid als materieel is bij ons meer dan uitstekend!

Laat ons Berlicum verder verfraaien!

Wat mogen wij voor u in Berlicum betekenen? Wilt u een beroep doen op onze winterschilder? Wilt u gaan besparen door isolatieglas te laten plaatsen door een kundige glaszetter? Of wilt u uw kozijnen graag in oude staat hersteld zien? Voor een gratis offerte voor deze en andere projecten neemt u contact met ons op via 0413-296200. Een mailtje sturen kan naar info@arnojacobs.nl. Wij komen Berlicum graag nog een beetje mooier maken.