Het bedrijf Arno Jacobs is ontstaan uit het voormalige schildersbedrijf Frans Jacobs. Frans is in 1982 begonnen met het schilders- en glaszettersbedrijf Frans Jacobs. Nadat het bedrijf in 20 jaar is opgebouwd door vader neemt Arno het bedrijf in 2002 over. Vader blijft achter de schermen nog wel actief binnen het bedrijf en het familiebedrijf wordt door Arno voortgezet.

Arno Jacobs richt zich net als zijn vader met name op particulieren binnen deze regio. Echter ook scholengemeenschappen, overheidsinstellingen, bedrijven en met name aannemers behoren tot de klantenkring. Een van de meest bijzondere klanten zijn de diverse kasteelboerderijen rond kasteel Heeswijk.

Frans en Arno Jacobs zijn nauw betrokken bij de hechte gemeenschap in Heeswijk-Dinther. Zo ondersteunen ze de harmonie Sint Servaes. Verder mag voetbalclub “Avesteyn” zich verheugen in de warme belangstelling van Schildersbedrijf Arno Jacobs. Als “vriend van Avesteyn” én als speler ondersteunt hij deze voetbalclub.

Werkgebied

Hoewel wij openstaan voor klussen in heel Nederland zijn wij als schilder- en glaszetter vooral actief in- en rondom: Veghel, Uden, Schijndel, Oss, Den Bosch, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Sint Michielsgestel, Sint Oedenrode, Heesch, Nistelrode, Boxtel, Den dungen, Geffen, Loosbroek, Rosmalen, Vught, Gemert, Schaijk en Gemonde.